Ursprungligen hade kyrkorummet en dubbel stolpstomme utan vare sig väggfyllnad eller trossbottnar. Vid ombyggnade 1935 flyttades stommen ihop samt isolerades och kyrkorummet är sedan dess brett och rymligt. Interiören har genomgått omfattande förändringar genom åren och idag har kyrkorummet en utformning från 1935 med en färgsättning som härstammar från 1974. Interiören ger ett modernt intryck med släta ytor och parfekt marmorering som står i kontrast till den vackra strukturen i innerväggarnas liggande bräder.
I kyrkorummet ligger ett trägolv med brädor i varierande bredd. Det revs ut 1974 tillsammans med golvet i vapenhuset för att sedan läggas tillbaka och slipas samt lackas. Utmed väggarna som är klädda med liggande breda plank i en ljust grå kulör löper en hög golvlist i väggfärgen. Väggarna avslutas upptill av en kraftigt utkragande karnissvängd list tillkommen 1933- 35 och däröver reser sig ett tryckt tunnvalv av längsgående bräder. Valvet har en intensivt ljusblå färgsättning medan taklisten är färgsatt likt väggarna men poängteras av gulmålade över- och underkanter. De höga fönstren sitter symmetriskt placerade i djupa nischer utmed långhusväggarna, de två bakre kapade på mitten av läktaren. Innanfönstren med blyinfattade glas i bågarna tillkom vid restaureringen 1933- 35. Utmed långhusväggarna hänger robust armatur i trä och glas som genom sin storlek dominerar kyrkorummet. 1959 tillkom en läktarunderbyggnad och i samband med detta flyttades västväggen in i kyrkorummet. Ingreppet är inte påtagligt då västväggen består av liggande bräder likt i långhus och kor.
Den öppna bänkinredningen härstammar från sista restaureringen på 1970-talet. Profiler och målningskulörer på bänkinredningen från 1930- talet utgjorde enligt restaureringsprogrammet underlag för de nytillverkade bänkarna. Bänkarna är grå med spegelindelade ryggstöd som har en anmärkningsvärd lutning. Bänkgavlarna pryds av mörkt gröna prismor mot en gul botten. Bänkarna går inte ända bak till läktarundebyggnaden och gör också uppehåll en bit från kordelen vilket skapar mycket utrymme. Bänkfronterna mot koret har marmorerade och stänkmålade speglar i grått, vitt och gult omfattade av gula lister. Mot södra långhusväggen står kyrkvärdsbänken på tvärs mot främsta bänkraden. Mot östra väggen i söder är psalmtavlan placerad. Den står på ett postament föreställande en lisen i grått med förgyllda kanellyrer och förgylld fasad avslutning uppåt. Tavlan kröns av en festong med rosor och blad.
Läktarbarriären har bevarat sitt utseende sedan tillkomsten men förlängts med en spegel utmed var sida till följd av att kyrkorummet breddats. De bärande elementen är enkla i form av ljust grå marmorerade pelare med fasade hörn. Ut mot kyrkorummet pryds de av konsoler med en halvrund urtagning marmorerade likt pelarna. Istället för kapitäl har pelarna försetts med lister i avvikande färgsättning. Läktarfronten med raka sidor och utkragande mittparti har en mer konstfull utformning. Fronten är marmorerat i ljusgrått och spegelindelad med balusterformade fördjupningar i speglarna. Utmed nederkanten på det utkragande mittpartiet sitter en förgylld vågformad utsmyckning likt den på pedikstolens ljudtak. Orgelfasaden är marmorerad med rak avslutning som ansluter innertaket med en karnissvängd list. Fasaden har ett strikt symmetrisk upplägg med tre arkadbågar för piporna fördelade mellan rakt avslutade lägre öppningar. Längs orgelns sidor finns fönster med spröjsverk i tunt trä utanpå glaset. Söder om orgelfronten står klaviaturet vänt ut mot kyrkorummet. Läktaren är undertill klädd med bred vitmålad pärlpont med fem infällda lampor.
Koret omfattas av målade pilastrar vilka bär upp triumfbågen. Pilastrarna är färgsatta likt omgivande vägg men framhävs genom skuggmålning. Det smalare koret från 1933- 35 är något förhöjt med golvet täckt av heltäckningsmatta. Utmed golvet löper en enkel golvlist av funkistyp i samma färg som väggarna vilka likt långhuset är klädda med liggande bräder. Innertak och taklist följer även de långhusets utförande. Dekoren på altarväggen togs ner och flyttades till den nya korväggen vid ombyggnaden 1933- 35. Ett kors med svepduk och törnekrona flankeras av parställda kolonner med förgyllda kannelyrer som bär en båge krönt av en strålsol. Bågen är vit med förgyllning medan kolonnerna har blågrön färgsättning. Under altaruppsatsen skjuter altaret ut täckt av en vit altarduk och broderat antependium. På korväggen bakom fortsätter utsmyckningen genom ett skenperspektiv och draperimålning. Kraftiga beige kolonner med festongprydda kapitäl står ovanpå ett högt rosafärgat fundament. Kolonnerna bär ett tryckt tunnvalv. Fyra puttis placerade ovanpå bågen och kapitälen håller undan ett blå draperi med gula fransar. På södra väggen sitter ett fönster med kopplade fönsterbågar från 1933- 35 och mittför i en djup nisch finns dörren in till sakristian. Den öppna altarringen från byggnadstiden var ursprungligen sluten. Altarringen har en elegant form med ett konvext mittparti flankerat av konkava delar som övergår i helt plana sidor. Fronten är spegelindelad med perfekt marmorering och stänkmålning av speglarna. Mittspegeln pryds av en målad vinranka med druvklasar. En enkel dopfunt i grå marmorering står i koret tillsammans med en ljusbärare i järn och ett podium. Själva cuppan står på en nedåt avsmalnande fyrskäring nedåt avslutad av en förgylld vulst och upptill av en karnissvängd list.
Predikstolen nås via en trapp från sakristian. Valvöppningen på korväggen för trappen upp till predikstolen återgår till formen på det tryckta tunnvalvet i kyrkorummet och i koret. Predikstolskorgen har en svängd form med listinfattade speglar. Fram till restaureringen 1933- 35 behöll den en färgsättning i vitt och guld, idag med inslag av blått på botten och listverk. I mittspegeln flankeras förgyllda teologiska motiv av grönmålade palmlika träd. Utmed korgens underkant sitter förgyllda genombrutna hängen. Predikstolen kröns av ett ljudtak med strålsol mot en blå botten. I ytterkant löper en förgylld förenklad variant av hängande lambrekinfris med små cylindrar att likna tofsar tillkommen 1933- 35. Under ljudtaket finns en draperimålnng i grått med gula fransar från samma tid. Korgen har ett förenklat och något naivt formspråk med bibehållen nyklassicistisk karaktär i vitt och guld.
Sakristian som byggdes vid renoveringen 1933- 35 bär interiört spår av sin tid med träfiberskivor på väggar och i tak. Golvet i sakristian täcks sedan 1974 av en brun heltäckningsmatta. På västra väggen togs samma år en befintlig skåpsinredning bort och istället inreddes en nisch med plats för altare. Mitt på nämnda vägg finns en öppen spis från 1935 med enkel stenomfattning och stenskiva på golvet framför. Rummet är enkelt möblerat med ett bord och några stolar. Söder om spisen finns en dörr med bakomliggande trapp upp till predikstolen. Sakristian har en egen entré i öster och från den lilla hallen innanför finns en trapp ner till källaren.
Det lilla vapenhuset upptas till största delen av dörrar med undantag av en trapp upp till läktaren i söder. Det omgestaltades 1933- 35 då nya pardörrar insattes liksom ny trapp upp till läktaren. Golvet liksom läktartrappen täcks av en brunsvart heltäckningsmatta men i övrigt är utrymmet ljust med väggar i ljusgrå färgsättning och vitt innertak. Väggarna är klädda med liggande breda bräder likt i långhuset medan innertaket består av bräder på lock. Pardörren mellan vapenhus och läktarunderbyggnad har fyra kvadratiska speglar i var dörrblad. Dörren har täckmålad ram med marmorerade speglar och ovanför finns en målad tavla med texten; HERREN ÄR I SITT HELIGA TEMPEL, HELA JORDEN VARE STILLA INFÖR HONOM. Från taket hänger en vacker lampa med inskriptionen 1934. Ytterdörren har samma utseende men är gråmålad jämnt över.
I läktarunderbyggnaden finns i norr en handikapptoalett sedan 1974 och i söder en brudkammare. Golvet i passagen täcks av en heltäckningsmatta och väggarna av liggande bräder i ljusgrått med listomfattningr i mörkare grått. Brudkammaren har bevarat sitt utseende sedan tillkomsten 1959. Väggarna är tapetserade med grå och vit vävtapet och taket är klätt med vitmålade skivor. En soffa med grön klädsel samt en spegel ovanför samverkar och fullbordar intrycket av tidigt 1960- tal.
Trapphallen utanför läktaren bevarar en äldre vägg- och takbeklädnad medan golvet täcks av en heltäckningsmatta. Väggarna täcks av stående fasad panel som bryts upp av en nisch av liggande bred pärlspont på väggen mot läktaren. Nischen har en tresidig avslutning uppåt och i dess mitt sitter dörren ut till läktaren i en kort passage. En gråmålad dörr med två speglar leder ut till läktaren. Rummet har en blå färgsätning med grå lister och vitt tak. Utmed västra väggen finns en inbyggd trapp upp i tornet. Dörren upp till vinden ser ut att vara en dörrhalva av en pardörr som av slitaget att döma varit ytterdörr en gång i tiden.