Interiör
Vapenhuset ligger i tornets bottenvåning. Det är ett rymligt kvadratiskt rum med ett högt valv. Rummet har dagsljus från två stora fönster och överljus från porten. Golvet är belagt med mörk kalksten. Väggar och valv är putsade och vitmålade. Vapenhuset är välvt med ett kryssvalv från 1844 med överst rektangulära ribbor som övergår i rundade och vilar på tresprångiga hörnpilastrar. Dubbeldörren till långhuset sitter i en djup nisch, dess golv är belagt med medeltida rött formtegel från kyrkans rivna valvribbor. På ömse sidor om entrén till långhuset finns dörrar till förråd. Rummet är möblerat med klädhängare och bokbord. Vapenhuset byggdes om 1955 av Eiler Græbe, då dörrarna nygjordes, golvet lades och förråden tillkom.
Kyrkorummet består av långhus och smalare kor. I långhusets västra del finns orgelläktaren. Slutna bänkar står på ömse sidor om mittgången i långhuset. Bänkarna går ut till ytterväggarna. Golvet är belagt med åttkantiga gula tegelplattor med mindre röda hörntärningar i mittgången. Under bänkkvarteren ligger furubrädor. Stora, lågt placerade fönster med klarglas belyser rummet. Predikstolen och en ljusbärare står i sydöst och dopfunten i nordöst. Långhuset är välvt med ett putsat vitmålat tunnvalv sedan 1871. Väggarna är sedan 1973 målade med imiterad kvaderindelning med beige botten med vita och röda linjer. Nedanför bänkhöjd är väggen målad i rödbrunt. Mellan tak och vägg löper en målad blad- och blomsterfris. Dekorationsmålning återkommer i fönsternischerna och i triumfbågen med individuella mönster i varje fönster. Dekorationsmålningen utfördes 1905 av Olof Henriksson. I långhuset hänger en mässingskrona och i koret en kristallkrona som inte är elektrifierade.
Koret är upphöjt ett steg. Golvet är belagt med så kallade viktoriaplattor, cementplattor, med bladmönster. Längs väggarna ligger plattor med en fris. Väggarna och tunnvalvet är putsade och dekorationsmålade. Väggarna är grönmålade upp till fönsterbröstningen, därefter målade med en rödbrun bottenfärg med liljor. I tunnvalvets topp är målat ett kors med törnekrans omgivet av strålkrans. Triumfbågen är efter sprickbildning förstärkt med vinkeljärn och rundstål som tvärstag ovanpå dekorationsmålningen. Koret upptas av altaruppsatsen innanför altarringen. Den lilla sakristian inryms bakom altaruppsatsen. Orgelläktaren i väster bärs av kvadratiska träpelare. Den täta orgelbarriären är indelad med röda fyllningar och grå ramar. Den tillkom 1922 och ritades av T.Wåhlin. Undersidan är klädd med vitmålad panel med infälld belysning.
Tornets övre våningar nås från tornets norra ingång med en tegeltrappa som övergår till trätrappa. Tornvalvet är putsat och oisolerat. I klockvåningen står klockbocken av ek med två klockor. Väggarna är vitkalkade och på golvet ligger brädor. Det är öppet upp i nock. Takteglets underbrädning är av spån. Vinden över långhuset nås genom en öppning från tornvåningen. Golvet utgörs av ovansidan på tunnvalvet som är oisolerat. Takstolen är delvis ek, delvis av furu med högben, hanband, mittstolpar, snedsträvor, tassar och remstycke. Eventuellt är ekvirket medeltida, de övre hanbanden ser ålderdomliga ut. Taklaget är förstärkt och kompletterat flera gånger.
Inredning och inventarier
Altaret från 1831 är av trä. Sidorna är fältindelade och marmorerade. Altarskivan av trä är svartmarmorerad.
Altaruppsatsen i nyklassicistisk stil av bemålat trä är från 1831. Mittpartiets oljemålning är målad av Malmökonstnären Peter Bager. Målningen flankeras av två kolonner med joniska kapitäl som bär en bruten trekantsgavel. Gaveln kröns av snidade bladrankor. På toppen står en senare tillkommen kopia av Thorvaldsens Kristusfigur.
Altarringen från 1831 har gulmarmorerade svarvade balusterdockor av trä. Knäfall och överliggare är tygklädda.
Dopfunten av snidad ek i barockstil är från 1661. Den åttasidiga cuppan har reliefer av bibliska scener. Hörnen markeras med karyatider. Undersidan har galjonsfigurer av kvinnor.
Predikstolen är av snidad ek i renässansstil från 1611 med förgyllda detaljer. Trappan tillkom 1959. Korgens sidor framställer evangelisterna i reliefer inom rundbågiga fält som kröns av gavelfält med änglar. Sidorna markeras av karyatider och hermer som står på postament med lejonmasker. I ovan och underkant finns förgyllda textfält.
Bänkinredningen är sluten och tillkom 1871. Förmodligen senare ombyggd. De mörkbruna bänkarna målades grå med dörrarnas fyllningar i rödorange med ram i guld 1964. Bänkarna målades om 2016 i samma färgställning.
Orgeln är byggd 1982 av Troels Krohn, Hillerød. Fasaden, ritad av Theodor Wåhlin, från 1922 i nyklassicistisk stil är målad i grått med detaljer i guld och rödorange. Pipfälten indelas av räfflade pilastrar. Mittfältet kröns av ett gavelfält med en förgylld krans och bandornament i tympanon.
De två klockorna av malm är båda gjutna 1747 av Andreas Wetterholtz i Malmö. De är försedda med inskriptioner och blomsterfriser.