Artiklar i Wikipedia som innehåller information om detta objekt eller närliggande ämnen.
Det finns inga länkar för objektet.
ARTIKLAR I WIKIDATA
Artiklar i Wikidata som innehåller information om detta objekt.
Det finns inga länkar för objektet.
BILDER I WIKIMEDIA COMMONS
Bilder i Wikimedia Commons som avbildar detta objekt.
Det finns inga bilder som avbildar objektet.
Pre-cooking of french fries and ventilation
Ljud
Bilden:
Upphovsman: <presImageByline>Flygvapenmuseum
Upphovsrätt: <presImageCopyright>
Flygvapenmuseum
Licens: <mediaLicense>
Typ <itemType>
Ljud
Datering <presTimeLabel>
January 10 2015
Plats <presPlaceLabel>
Belgium
Beskrivning<itemDescription>
The fries are shaped from Bintje potatoes. They first go through a pre-cooking in oil between 135° and 140° which lasts between 6 and 7 minutes. At the end of this phase, they naturally rise to the surface. They are taken out of the fryer using a special tray. This tray is perforated, which allows the oil to run off immediately, the oil is then recovered directly in the tank.